Info

In 2005 heeft Jolanda van Valkengoed Bearly's Puppy School opgericht. Aanvankelijk was het een hondenschool, maar in het zelfde jaar heeft ze het uitgebreid met een hondenuitlaatservice. Inmiddels is onze naam veranderd in Bearly's Hondenuitlaatservice. Het les geven en het uitlaten deed Jolanda in het begin alleen, ik (Maurice Eilander) deed de aministratie en het randgebeuren, maar vanaf 2007 help ik haar ook met het uitlaten van de honden.
Op dit moment staat de hondenschool tak op non-actief. Wij hopen dit in de toekomst weer op te kunnen pakken.

Waarom een hondenuitlaatservice?

Er kunnen diversen redenen zijn waarom u uw hond uitgelaten wilt hebben. Bijvoorbeeld: u moet werken en kan niet tussentijds naar huis om uw hond uit te laten, of u bent slecht ter been en wil graag dat uw hond ook in het bos komt om lekker te spelen met andere honden.

Gelukkig kan een hondenuitlaatservice dan uitkomst bieden.

Hoe gaan wij te werk.

De honden worden 's morgens of 's middags opgehaald bij hun baasjes en gaan dan met ze alle naar het bos. Na een uur lekker spelen, plassen en poepen brengen wij de uitgetelde viervoeters weer naar huis, waar ze rustig kunnen slapen en bijkomen tot hun baasjes weer thuis zijn.

Wat verwachten wij van uw hond.

Natuurlijk moet hij goed luisteren en een aantal commando's kennen. Hij moet sociaal zijn. We nemen geen ongecastreerde reutjes of loopse teefjes mee. De hond moet oud genoeg zijn (dit kan per ras verschillen).

Algemene Voorwaarden

Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden Bearly's Uitlaatservice,deze is laatst aangepast op 17 oktober 2009. U kunt deze op aanvraag ontvangen.

Het aanmelden

Het beste kunt u ons bellen (06-55188580), zodat wij u een aantal vragen kunnen stellen en u direct kunnen zeggen of uw hond bij ons terecht kan. Na een aanmelding maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen aangeven en kunnen wij kijken of er een klik is met uw hond en of wij denken dat uw hond in de groep past. Als dit allemaal voor beiden naar tevredenheid is, dan gaan wij hem meenemen met de groep. Mocht het na een paar keer toch blijken dat het niet klikt tussen de honden of met ons en wij zien of verwachten geen verbetering, dan moeten wij helaas stoppen met het uitlaten van deze hond. Alleen zo houden wij de rust in onze groep en kunnen wij vechtpartijen en wegloopacties voorkomen.

Wilt u deze pagina delen met uw twitter vrienden klik dan op deze "tweet button"